Engblad & Co tapeter

Engblad & Co

Engblad & Co är ett svenskt varumärke med ett ungt och trendmedvetet uttryck. Sortimentet täcker in såväl exklusiva flocktapeter som fräcka fototapeter.

Läs mer på Engblad & Co´s hemsida  

Borås tapeter

BORÅS tapeter

Boråstapeter är Sveriges äldsta och i särklass mest kända och sålda tapetvarumärke. Boråstapeter vill vara en inspirerande förebild på tapetmarknaden.

Läs mer på BORÅSTAPETER´s hemsida  

Duro tapeter

DURO tapeter

Duro grundades 1930 med mål- sättningen att tillverka slitstarka och tåliga tapeter av hög kva- litet. Därför fick företaget och tapeterna namnet Duro, som betyder stark och varaktig.

Läs mer på DURO´s hemsida  

Midbec tapeter

MIDBEC tapeter

Med känselspröten riktade mot världen fångar vi snabbt upp stilar och trender. Handplockar produkter med fingertopps-känsla och genuint intresse. Vågar välja det djärva och nya.

Läs mer på MIDBEC´s hemsida  

Decor Maison tapeter

DECOR MAISON tapeter

Ett tapetvarumärke som blandar nordisk stil med internationell klass. Alla deras kollektioner har dock en sak gemensamt, de är gränslösa, nyskapande och medvetna i sitt uttryck.

Läs mer på DECOR MAISON´s hemsida  

Casadeco tapeter

CASADECO tapeter

Här hittar du tapeter med riktigt starka färger och vågade mönster, men även mjukatoner i mer diskret stil. Här finns med andra ord något för alla som älskar inredning!

Läs mer på CASADECO´s hemsida  

Intrade tapeter

InTrade tapeter

Intrade är det lilla företaget med den stora ambitionen. Vårt mål är nämligen att leta rätt på världens absolut fräckaste tapeter och presentera dem på en kräsen svensk marknad.

Läs mer på INTRADE´s hemsida  

Mr Perswall tapeter

Mr PERSWALL tapeter

Mycket mer än fototapeter. Har du en tapetidé? Då är Mr Perswall verktyget som ger den en extra dimension. Här hittar du allt du behöver för att ge dina väggar ett personligt uttryck.

Läs mer på MR PERSWALL´s hemsida  

Caselio tapeter

CASELIO tapeter

CASELIO har blivit ett välkänt varumärke, specialiserat på tapeter, tillbehör och samordnade decor produkter; tyger, nät, dekorativa klistermärken, väggmålningar med mera

Läs mer på CASELIO´s hemsida  

Tapet Terminalens tapeter

TAPET terminalen´s tapeter

TAPET terminalen har förnyat Sveriges väggar sedan 1979 och har landets bredaste urval av tapeter.
 

Läs mer TAPETTERMINALEN´s hemsida  

Tapet.se tapeter

TT´s tapeter på Tapet.se

TAPET terminalen har förnyat Sveriges väggar sedan 1979 och har landets bredaste urval av tapeter.
 

Läs mer på TAPET.SE´s hemsida  

Wall Fashion tapeter

Wall fashion tapeter

Wallfashion är en av Sveriges största tapetgrossister. Vi har över 30 års erfarenhet i branschen och levererar till färg- & tapetbutiker över hela Sverige.

Läs mer på WALL FASHION´s hemsida