Beckers sortiment

BECKERS

Färg för alla ytor i ett hus eller en lägenhet.
Golv, väggar, tak, terrasser, husfasader med mera. Vi har alla de oljor, grundfärger och täckfärger som gör det lite enklare för dig att nå de resultat du vill få.

Gå till BECKERS

Jotun sortiment

JOTUN

En bra färg är halva vägen till ett bra resultat.
Jotun färg har allt för interiört och exteriört: väggar, tak, golv, paneler, dörrar, fönster, möbler etc i både vattenburna, oljebaserade, matta, blanka och halvblanka kvaliteter.

Gå till JOTUN

Nordsjö sortiment

NORDSJÖ

Under åren har mängder med hus målats med Nordsjö färg.
Fina gamla trähus i skärgården, nya radhus, moderna villor, skolor och arbetsplatser. Kökssoffor, fönster, väggar, golv, trädgårdsmöbler, tak med mera.

Gå till NORDSJÖ

Beckers sortiment

Hagmans färg

Hagmans Golvfärg 1K är en vattenburen, enkomponent polyuretan/akrylat-baserad golvfärg avsedd för målning av golv. Hagmans Betongtakfärg är en flexibel UV-resistent betongtaksfärg och Grip On Plåtfärg är en vattenburen akrylatbaserad tak-och fasadfärg för plåt.

Gå till HAGMANS

 

Jotun sortiment

Deco Max

Deco Max
För reparation av småskador, skarvsläpp och sprickor på papptak, fuktskydd på husgrunder och betongytor ovan & under mark etc.
 
 

Gå till Deco Max

 

Nordsjö sortiment

Sigma

Sigma
Renova Isotop Primer marknadens bästa vattenbaserade patentfärg och Renova Isotop Matt marknadens bästa vattenbaserade spärrande tak och väggfärg.

Gå till Sigma Renova Isotop Primer

Gå till Sigma Renova Isotop Matt